NEKAJ KAR ŠE NE VESTE O MENI :)

Ste firbčni ane :))) No skratka, imam še en mali blogec, ki ga pišem samo v slovenščini. Že nekaj časa se ukvarjam z meditacijami, sedaj jih...

Ste firbčni ane :))) No skratka, imam še en mali blogec, ki ga pišem samo v slovenščini. Že nekaj časa se ukvarjam z meditacijami, sedaj jih bom začela tudi sama voditi. Ker sem zelo poduhovljen človek, se mi je odprla pot pisanja zgodbic o PALČKIH in včasih objavim tudi kakšeno svojo misel ali mini članek.
Ja zelo vrjamem v angele, in vsa magična bitja na naši ljubi zemljici.
Veste včasih mi je bilo zelo težko govoriti o tem, ker sem se vedno zelo obremenjevala, kaj bodo drugi porekli na to. :) Ah.. sedaj mi je čisto vse eno...uživam v tem kar delam, in vem da je to delo častno delo, ki ga marsikdo občuduje. Razmišljam tudi o izdaji knjigice o palčkih... namenjenim ljudem mladim po duši. Mogoče me bo marsikdo od vas čudno gledal..a vendar bom hvaležna vsakega mnenja.

Tole je moj drugi blogec; http://polepsaj-si-dan.blogspot.com/

Želim vam veliko užitkov pri branju :)
LOVE and LIGHT... sandryca***

You Might Also Like

4 komentarji

 1. Draga, ce ti uzivas v tem in to delas z ljubeznijo mislim da si zadela bistvo in da ni vazno kaj drugi mislijo. Morda sama verjamem v drugacne "sile" v drugacne stvari - ampak na koncu vse izhaja iz iste sile - ljubezni ;) tako da: se naprej dobro ustvarjaj - najprej zase in nato za druge! Srecno

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Ania hvala za tako lep kometarček... <3 res je kar si napisala, najbolj pa mi je padel v oči stavek; "ampak na koncu vse izhaja iz iste sile - ljubezni ;)"
   LIKE IT :) ***

   Izbriši

Hvala za tvoj komentar, Sandryca