MOM DIARY PART 7- 4 months

Hey hey ljubitelji MOM DIARY! :) Po dolgem času se vam s Kimči spet oglašava. Tale punči je tako napredovala, da je kar ne morem vrjet. 8 j...

Hey hey ljubitelji MOM DIARY! :)
Po dolgem času se vam s Kimči spet oglašava. Tale punči je tako napredovala, da je kar ne morem vrjet. 8 julija smo dopolnili polne 4 mesece. Ne morem je prehvalit kako je to priden otrok.
No sej ne rečem, da ne zna biti nagajivka...to itak. Meni je najbolj važno da ona prespi celotno noč... ajčakt gre med 20-20.30 in aja tam do 8 ure zjutraj...mami je res spočita in naspana. :)
Pred kratkim je ugotovila kako fajn je ajat na trebuščku, zelo je močna sej se že pri 4ih mesecih obrača iz hrbta na trebušček in obratno. Začela se je tudi že zelo dvigati v sedeč položaj, sedaj je že zelo firbčna in ona ne bi več rada samo ležala, ampak sedela in gledala okoli.
Tako da sva se s partnerjem odločila, da jo kar dava v športni del vozička, da bo svet še bolj zanimiv.
Začeli smo tudi z uvajanjem goste hrana, se pravi kašic. Začeli sva z korenčkom, bučkam in danes dobi krompirčka. Sprobali sva tudi že riževo kašico, ki jo preprosto obožuje.
Res je hitro ugovila, kako je fajn jesti z žličko...in zdaj ko vidi žličko, že na široko odpre ustka. :)
No to je za danes... upam da se kmalu spet kaj javiva.
Hvala vsem, ki prebirate najine postke.

Mami in Hčerka... xoxo


You Might Also Like

9 komentarji

 1. oo luškano :) ful rada berem take objave :)
  A spremlajš Sacconejoly na Youtube? Majo tut 10 mescou staro punčko in najboljše dnevne vloge :) Če ti bo slučajno ostajalo kaj časa hihi =) Lep dan

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. ja mene so čist obsedli =) komi čakam, da objavijo :)

   Izbriši

Hvala za tvoj komentar, Sandryca