MOM DIARY PART 15; 9 mesecev

Pozdravček bralci najini :) Po dolgem času se Kimči in mamica ponovno javljava. Kimči je sedaj stara že kar dobrih 9 mesecev in mamici se č...

Pozdravček bralci najini :)
Po dolgem času se Kimči in mamica ponovno javljava. Kimči je sedaj stara že kar dobrih 9 mesecev in mamici se čez 2 meseca izteče porodniška. :(( Najbolj bom pogrešala letošnje poletje, bilo je res najlepše, sploh zjutraj, ko so bili moja standrdna rutina jutranji sprehodi z mojo pikico.
V tem času je pokukal že 7 zobek. Še vedno jo zelo mučijo, ne prespimo niti eno noč, zbudi se najmanj 2x na noč. Zelo je ratala trmasta. Naj tudi povem, da smo pri 8 mesecih začeli kobacati, sedaj že stojimo in ob pomoči pohištva tudi hodimo...jaaaaoooo mami bo pa živčni zlom dobila, ker je stanovanje v rasulu. :)))  Najbolj so aktualni kabli. Ah nič za to :) ... njena pozornost do mene vse to od tehta. Res je mamina mazica. <3 Točno en teden nazaj smo imeli sistemastki pregled, še eno cepljenje in odvzem krvi... tamal je super in zdrava. Težka je 7760g in velika 73cm, res je suhica, čeprov na prvi pogled ne zgleda tok suhcana, ima kilc kar malo. Ni nekakšen požeruhec, sicer je vse, ni izberčna, vendar bolj malo poje na obrok. Ampak mami se ne sekira. :)
Bliža se Božič, ki ga bomo preživeli pri mojih starši v Ljubljani in komaj čakam, ker vem da bo čudovito. Prvi Božič s Kimči mi zelo veliko pomeni.

S Kimči Vam želiva čudovit Božič in še lepše Novo leto. <3

POLJUBČKI IN OBJEMČKI <3

 

You Might Also Like

2 komentarji

  1. Ja res je cuker, je pa fajn prebrat vse te stvari, tudi mene enkrat tole čaka. (upam!) :D

    OdgovoriIzbriši
  2. luštna pikica :) Mamica bo kmalu tekla za njo :) hehe

    OdgovoriIzbriši

Hvala za tvoj komentar, Sandryca