Ocena izdelkov strani BODIZENSKA.SI

https://bodizenska.si/ so mi v test podarili 3 izdelke, ki sem si jih izbrala sama. In sicer... izbrala sem si: - ELEGANS šampon za suho...

https://bodizenska.si/ so mi v test podarili 3 izdelke, ki sem si jih izbrala sama.
In sicer... izbrala sem si:
- ELEGANS šampon za suho umivanje las 200ml
- INGRID tekoči puder, IDEAL FACE št.17
- INGRID senčilo PALETA št.3

 

1. INGRID TEKOČI PUDER, IDEAL FACE št.17
  Na prvi pogel me je že sama embalaža zelo navdušila. Vendar ni izgledalo vse tako lepo... sem bila kar malo razočarana nad samo embalažo, ter tudi nad samim pudrom.
To je pomoje prvi izdelek, ki ga bom malo bolj skritizirala tukaj na mojem blogu.
Ko sem puder oz. odtenek samega pudra sporabal na svoji roki, mi je bil res super in sem ga bila res vesela. No izgeldal mi je malo temen, ampak vem da mi dosti pudrov na roki izgleda temnih, ko pa ga dam na obraz, je popolnoma drugačen.
Nato se je zgodilo da se je pokvarila pumpica, preprosto se je zlomila, zato sem se morala znajti malo drugače. No nekako sem puder spravila iz embalaže na moj obraz in tukaj je izdelek.


Leva slika prikazuje mojo kožo pred nanosom pudra, desna pa po nanosu. Sam puder me s prekrivnostjo ni prepričal, je tudi zelo gost, zato ga tudi težje nanašam. Puder je na obrazu kar dolgo zdržal, ampak me vse eno NI prepričal. Moram pa povedat, da je prepričal mojo mamo in sedaj ga ona uporablja. :)


2. INGRID senčilo PALETA št.3
Čudovita paletka, ki me je prepričala. Barve so mi prelepe. Všeč mi je to ker so mat barve in niso svetlikajoče.

Barve gredo iz leve proti desni. Edino kar me je malo zmotilo je to, da barve na koži izgledajo drugačne barve, kot v paleti...kar ste tudi same vrjetno opazile. Pa malo več pigmenta bi lahko imele.
Ampak to me ni odvrnilo od uporabe paletke. :)3. ELEGANS šampon za suho umivanje las 200ml
In kot zadnji izdelek, šampon za suho umivanje las.
Sama nikoli nisem uporabljala šampone za suho umivanje las, amapak sem si rekla '' ajde da probam'' :). No in res me je prepričal.
Tako preprosto je to... Nanesla oz. pošpricala sem si ga samo ob glavi lasišča, ker se mi tam zelo hitro zmastijo lasje, pustila sem si ga od 2 do 3min in že je delovalo.
Sveže lasišče mi je obstalo 2 dni. Izdelek me je prepričal. :)

You Might Also Like

4 komentarji

 1. Jaz sem tudi vzela isto puder, le najsvetlejši odtenek. Embalaža res ni nabolj priročna, jaz sem tudi imela probleme z njo, sicer pa je moja izkušnja malce drugačna kot tvoja. Res da ni najboljši puder, kar sem jih probala, ampak se mi je zdel kar ok, lepo se je dal zblendati po koži, obstojnost pa tudi ni bila tako slaba. :) Je pa fajn prebrat še drugo mnenje o te izdelku, se mi zdi, da so druge punce večinoma dobile lake in senčila. :P

  OdgovoriIzbriši
 2. Js sm losjonček :) Ki je super!

  Pa enako paletko.

  Tale šampon bi pa mogoče sprobala :)

  OdgovoriIzbriši
 3. Kakšen vonj pa ima ta suhi šampon? :) Je težko dol spravit "belino"? ;)

  OdgovoriIzbriši
 4. Mne tudi več zanima o šamponu.? Kako ga nanesem kaj samo pošpricaš? Ali ostanejo kakšne sledi na lasišču?

  OdgovoriIzbriši

Hvala za tvoj komentar, Sandryca