OCENA; Anastasia Beverly Hills- Mini paleta za obrvi

Vedno, ampak res vedno sem na ženskah občudovala lepo urejene obrvi. Sama se tega nikakor nisem znala lotiti, vse kar sem naredila je bilo t...

Vedno, ampak res vedno sem na ženskah občudovala lepo urejene obrvi. Sama se tega nikakor nisem znala lotiti, vse kar sem naredila je bilo to da sem jih populila, da so vsaj malo izgledale. :)
Priznam... še zdaj se občasno lovim, da bi moje obrvi zgledale vsaj malo blizu popolnosti.
Tokrat sem testirala MINI PALETKO ZA OBRVI znamke ANASTASIA BEVERLY HILLS, ki mi je bila na začetku tuja, a sedaj mi že veliko bolj blizu. :)


Prav ta paletka je namenjena kot nekakašen potovalni pripomoček, res je taka mini in ne zavzame prav veliko prostora v moji toaletni trobici, ki se ponavadi nahaja v moji torbi.
Mini različica ekspres palete natančneje vsebuje;
- dva odtenka senčila ( za temno laske BRUNETTE, za svetlo laske BLONDE)
- kremni osvetljevalec
- mini čopičPoleg paletke pa sem prijela tudi 4 različne šablone za oblikovanje obrvi in sicer;
-  Petite Arch
-  Slim High Arch
-  Medium Arch,
-  High Arch


Prav te šablonce vam bodo pomagale oz. so mi pomagale priti do idealne oblike obrvi in jaaa čisto sem navdušena, kombinacija vsega je top in izgleda tako naravno.
Slikice pridejo naknadno, ko bo moj dragi imel čas in me malo poslikal :)
Drugače pa ostale stvari lahko vidite oz. kupite na njihovi spletni strani http://www.oblikovanje-obrvi.si/, najdete jih pa tudi na njihovem FB profilu https://www.facebook.com/anastasiabeverlyhills.slovenia.

You Might Also Like

0 komentarji

Hvala za tvoj komentar, Sandryca