OCENA LASNIH PODALJŠKOV

Pozdravček punce! Že kar nekaj časa nazaj me je kontaktirala spletna stran http://www.lasnipodaljski123.si/ , da bi testirala njihove lasne...

Pozdravček punce!
Že kar nekaj časa nazaj me je kontaktirala spletna stran http://www.lasnipodaljski123.si/, da bi testirala njihove lasne podaljške...seveda da si jih izberem sama. Na izbiro sem jih imela kar nekaj, vendar sem izbrala podaljške CLIP ON- dolžina 45 cm, barva 08 KOSTANJEVO RJAVA. 
 Problem mi je bil izbrati pravo barvo, ker lahko slika tudi vara, ampak so sem dobila podaljške.... sem bila nad barvo čisto navdušena, ker je bila identična moji. :)

Lasje naj bi bili pravi in z njimi lahko delaš kar koli...pereš, kodarš, likaš, baravaš....
Preden sem lase oprala so izgledali čudoviti, sijoči, zelo gladki in mehki. Ko pa so bili lasje oprani, je so izgubili ta čudovit izgled, lesk je kar izginil, kot da bi bili malo ''skrepani''.
Uporabila sem jih za poroko,  vendar sem se takrat podrobneje pozabila poslikati. Sedaj jih pa kar dosti krat oz. najraje nosim kar v kiti, ker v službi nikakor ne smem imeti spuščenih las.Na prvi pogled izgledajo super, kar me je zmotilo pa je bilo tole.... Vidne zelo grde konice :(


No na poroki pa so podaljški izgledali takole :)

Skratka... super zadevica za kakšne poroke oz. prazovanja, škoda mi je samo to ker sem s pranjem toliko uničijo. :( ... barva las je zelo lepa in bili bi lahko malo bolj polni, mogoče da bi dodali še kakšen podaljšek več. :)

Kaj pravite ve, ste že kdaj sprobala lasne podaljške?
LP

You Might Also Like

1 komentarji

Hvala za tvoj komentar, Sandryca