EVENT; Kardashian beauty & The new black

Pozdravljene damice! Pred kratkim nas je kar nekaj blogerk prejelo vabilo na EVENT oz. na PREDSTAVITEV dveh dekorativnih znamk in sicer: ...

Pozdravljene damice!

Pred kratkim nas je kar nekaj blogerk prejelo vabilo na EVENT oz. na PREDSTAVITEV dveh dekorativnih znamk in sicer: Kardashian beauty & The new black.
Sam dogodek se je dogajal v starem delu centra Ljubljane, natančneje v NAKUPOVALNI HIŠI IKONA ... več o Ikoni si lahko pogledate kar na njihovi spletni strani http://ikona-ljubljana.si/.
Skratka, najprej nas je čakala predstavitev obeh znamk, nato pa smo se posladakli s čokoladicami in popili čajčke. Pričakala so nas tudi cute, mala darilca. Sama sem bila sedaj prvič na takšen eventu in zelo sem se razveselil novih poznanstev, sploh z blogerkami.( CherryColorslovelylittleluxuriesnothinfancyreallysparklewithlaughterthepuzzleofsandraslife, ... ) Upam še na veliko takšnih dni. :)
No tukaj pa je še nekaj fotografij, ki so nastale včeraj iz pod mojih rok. :)

You Might Also Like

6 komentarji

 1. Res je blo fino, sicer sem pričakovala malo daljšo predstavitev :) Čaj in čokoladice so bili pa res božanski :)
  Vidim da smo vse iste odtenke lakcev dobile :) Je bil pa za naju tudi tole prvi event, pa nisva meli poguma do vas ostalih blogerk pristopit, sva bolj sramežljive sorte :) Drugače pa čudovite slikce ;)

  OdgovoriIzbriši
 2. Enako.

  Hahah, se bomo mogle še enkrat zmenit, tudi jaz se nisem hotla kateri štulit da nebi bilo čudno *pa nikoli nisem sramežljiva*.

  Lepe slikce Aleksandra!

  OdgovoriIzbriši
 3. tudi jaz...daleč od tega da bi bla sramežljiva, nisem hotla biti vsiljiva :) se pa seveda lahko tudi tako dobimo :)

  OdgovoriIzbriši
 4. Bi se lahko tudi tako enkrat dobile ja :) naju so zivcki izdali in sva bili cisto cudni haha :/ Sandra ce se prav spomnim si ti iz Kranja, ce sm zadele bi se komot kdaj na kaksni kavi dobile ? :D

  OdgovoriIzbriši
 5. Super fotke, pa lepo vas je bilo videt :)

  OdgovoriIzbriši
 6. Oooo, kako dobro. Od kar sem v tujini sploh ne vem kaj se v SLO dogaja. Lepo da ste bile na istem dogodku. Jaz bi bila vsiljiva :P Ker bi vas želela spoznat :P

  OdgovoriIzbriši

Hvala za tvoj komentar, Sandryca