OCENA; BALEA- Kremni oljni balzam za tuširanje

Hello, Hello :) V ponedeljek sem v DMu našla, podobno zadevico kot jo ima Nivea- In shower. Kupila sem BALEA- Kremni oljni balzam za tušir...

Hello, Hello :)
V ponedeljek sem v DMu našla, podobno zadevico kot jo ima Nivea- In shower.
Kupila sem BALEA- Kremni oljni balzam za tuširanje. Na izbiro sem imela čist navadnega, brez olja in takšnega, ki vsebuje oljni kompleks. Tisti brez olja je bil v akciji, a ker imam sama zelo suho kožo sem se raje odločila za tega.


Skratka, balzam je namenjen za zelo suho kožo. Uporaba zagotavlja, da je naša koža po uporabi mehka in  voljna. Ponavadi me izdelki Balea niso razočarali, prav ta izdelek pa me je resnično razočaral. Ne moram ga primerjati z Nivea izdelkom In shower, tisti je res top, tale pa daleč od tega.


Sam balzam; diši zelo lepo, tudi mazljiv je super, kot nekakšna kremica za telo...ko ga naneseš ti da občutek, da bo tvoja koža res popolnoma naharnjena, voljna in mehka.
Ampak daleč od tega, moja koža je po uporabi še vedno čisto suha, niti malo navlažena. Mislim kar nekaj je tale balzam, res da ga je notri kar 400ml, ampak mislim da ga niti 10ml ne porabila.
Je pa zelo ugoden, slabe 3€ za tako veliko embalažo.
Se bom držala kar Nivee. :)


You Might Also Like

5 komentarji

 1. Nisem tega še sprobala, sem pa sprobala od Nive-e, ki ga tudi omenjaš. Pa nekako mi tudi ta ni neki preveč všeč, če sem iskrena. Sej ko pod tušem sperem kremo je koža mehka, ampak potem pa ko osušim telo z brisačo, je pa isto, kot da nebi Nive-e in shower uporabila. Nekako so mi te izdelki (meni osebno) neuporabni. Raje imam navadno kremo za telo.

  Anja's Beauty World

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Tudi sama raje uporabljam navadno kremo za telo, a od Nivee mi ni bila tako slab :)

   Izbriši
 2. Ker mi je Nivea všeč, tega sploh ne bom probala :)

  OdgovoriIzbriši
 3. Ja, Niveo bolj navlaži kožo. Ampak tale mi je pa všeč, ker je kot krema... ko se mažeš z njo, res pa je da ne navlaži toliko :)

  OdgovoriIzbriši
 4. probala sam od nivee ali nei baleine balzame sa ispiranjem

  OdgovoriIzbriši

Hvala za tvoj komentar, Sandryca