OCENA; LOREAL PROFESSIONNEL Dual stylers

Lep nedeljski pozdravček damice! Tokrat pišem oceno o izdelku LOREAL PROFESSIONNEL Dual stylers. Predvidevam, da je redko katera od vas že ...

Lep nedeljski pozdravček damice!
Tokrat pišem oceno o izdelku LOREAL PROFESSIONNEL Dual stylers. Predvidevam, da je redko katera od vas že slišala kaj o tem izdelku, tudi jaz še nekaj časa nazaj nisem imela pojma, da sploh obstaja. :)


Skrtatka... Dual stylers krema + gel, obljublja okrepljen volumen z žametasto gladkimi lasmi in prav tako lase ščiti pred vlago. Moč volumna je na izdelku označen z številko 2. Vsebuje 150ml kremnega-gela.
Ko kremni gel stisneš iz embalaže (kjer je to označeno), se vidi kako iz tube ''prileze'' gel in krema, potem vse skupaj z dlanmi zmešaš, da dobiš pravilno mešanico.
Naneseš na vlažne lase, ter jih posušiš s privzdigovanjem pri koreninah. Sama sem pri fenu uporabila kar tisti nastavek za večji volumen.


MOJE MNENJE: Sam volumen se po uporabi bolj minimalno opazi, priznam da sem več pričakovala. Se pa opazi da res ščiti pred vlago, frizura je bolj obstojna.
Izdelk lahko kupite v frizerskih salonih.

You Might Also Like

0 komentarji

Hvala za tvoj komentar, Sandryca