EUCERIN; Čistilno mleko

Dobro jutro dame! Testirala se najboljše čistilno mleko EUCERIN- Blago čistilno mleko 200ml. Kot sem že v marsikaterem postu omenila imam ...

Dobro jutro dame!
Testirala se najboljše čistilno mleko EUCERIN- Blago čistilno mleko 200ml.
Kot sem že v marsikaterem postu omenila imam zelo suho kožo v času zime in v času centralnega gretja. Zato mi zelo pomagajo takšni izdelki kot je Eucerinovo čistilno mleko.


Namenjeno je za suho in občutjivo kožo. Sam izdelek obljublja da koža po uporabi svobodno diha, da je koža temeljito očiščena ličil in vseh drugih umazanij. Uporabljala sem ga zjutraj in zvčer, ga nanesla na vatko in ga nežno vtirala v svojo kožo na obrazu, nato sem mleko sprala z mlačno vodo in kožo osvežila s tonikom (Soraya).
Koža je bila po uporabi nežn in mehka.


Razmišljam o nakupu tonika in morda tudi kakšnega drugega izdelke iz te linije.
Moram pa priznati, da me zelo navdušuje celotna kolekcija Eucerin, če še niste prebrali objave o kremi proti atopijskem deramtitisu vam prilagam povzavo http://sandryca.blogspot.com/2015/01/eucerin-atopicontrol-negovalna-krema.html, rada bi še enkrat pohvala to kremico, saj sem jo zadnje čase uporabljala tudi pri hčerki, ki so je ji pojavili nekakšni izpuščaji in srbečica zaradi suhe kožice, vsak večer sem jo namazala s to kremo in suha koža, ter izpuščaji so ji v 4 dneh izginili, kožica je ponovna mehka in gladka, zahvala Eucerinu. :)

Lp, Sandryca!

You Might Also Like

0 komentarji

Hvala za tvoj komentar, Sandryca