OCENA AVON IZDELKOV

Pozdravljene lepotičke! Pred nekaj časa sem prejela kupček AVON izdelkov, poslala mi jih je stran na Fb in sicer  https://www.facebook.com...

Pozdravljene lepotičke!
Pred nekaj časa sem prejela kupček AVON izdelkov, poslala mi jih je stran na Fb in sicer https://www.facebook.com/KozmetikaAvonprodaja, kjer jih lahko naročite tudi same. Nekaj sem jih podarila tudi v nagradni igri na Fb profilu bloga in enega mi je mama takoj vzela. :) Mali parfumček Little Black Dress, ki je zelo znani avonov izdelek in je bil kar nekaj časa pri moji mami v redni uporabi in sedaj je spet prišla na svoj račun. :)

Skratka, testirala sem: TRETMA ZA LASE, TESTERČEK NAJNOVEJŠEGA AVONOVEGA PARFUMA, PRIROČNO KARTAČO ZA LASE, ŠMINKO in KREMO ZA ROKE, KOMOLCE IN STOPALA.

1. TRETMA ZA LASE
Tretma za izjemen sijaj, namenjen za vse tipe las. Ta intentivni hranljivi tretma je formuliran z Nutri 5 kompleksom. Izdelek, ki ne oteži las. Uporaba je preprosta: po nanosu šampona in balzama, nanesemo še ta izdelek, pustimo delovati cc 1min in nato lepo speremo.
Izdelek mi je izjemno všeč, lasje lepo dišijo, so zelo mehki in gladki.

2. TESTER PARFUMA CHERISH
Izjemno čudovita, sveža dišava. Ki mi sigurno to poletje ne uide.
Na žalost sem imela samo testerček. :)


3. PRIROČNA KARTAČA ZA LASE
Kartačka, ki je namenja za naše ženske torbice. :) Lušna, mala in priročna. Skriješ jo lahko tudi v svojo toaletno torbico. Moja se krtača je redna obiskovalka moje torbice. :)

4. ŠMINKA COLORTREND
Čudovita shimer šminka, odtenek MELON DRAMA. Res ima zelo lep lesk, kar dolgo obstojna in temu primerno pigmentirana. Takole izgleda tudi na ustnicah...

5. KREMA ZA ROKE, KOMOLCE IN STOPALA
Krema primerna za zelo suho kožo, ki vsebuje Afriški shea butter.
Sama sem jo uporabljala za suho kožo na stopalih. Jp, na žalost jo imam :(... in to me zelooo živcira in nervira. :) Upam da se jo pred poletjem čim prej rešim, ima že plan.  :)
Skratka, kremo sem vsak dan nanašala po tuširanju, pred spanjem in nato sem obula bombažne nogavice in povem vam razlika je bila očitna že po prvem nanosu. :)
TOP izdelek!

You Might Also Like

0 komentarji

Hvala za tvoj komentar, Sandryca