ROBERTO CAVALLI; Serpentine Eau de Parfum

Pozdravček dame! Kakšen mesec nazaj sem na http://www.spleticna.si/ zasledila cenovno ugoden parfum in sicer ROBERTO CAVALLI; Serpentine ...

Pozdravček dame!
Kakšen mesec nazaj sem na http://www.spleticna.si/ zasledila cenovno ugoden parfum in sicer
ROBERTO CAVALLI; Serpentine Eau de Parfum.
Priznam, parfuma niti malo nisem poznala oz. ga sploh nisem še povohala, dokler ga seveda nisem naročila. :) Parfum je dejansko res full ugoden, za 100 ml sem plačala s poštnino vred slabih 30€, res TOP nakup. Vonj je cvetlično-orientalski, prav to me je prepričalo v nakup.

Opis parfuma, kradla iz Spletične. :)
''Ženska parfumska voda Roberto Cavalli Serpentine je dišava za boginje. Kača na zlati stelenički predstavlja simbol modne znamke Roberto Cavalli in označuje žensko kot boginjo, čutno in nevarno očarljivo. Glavna nota te nesramno vpadljive dišave je cvetje mangovca, ki je po hindujski legendi hrana bogov. Cvetlično-orientalska sestava parfuma se odpre s sladkimi notami mandarine in mango cveta, srce uvaja eksotične note frangipanija, vijolice in črnega popra, orientalska baza pa s sandalovino in jantarjem parfumu dodaja harmoničost.''Kupite ga lahko tukaj: http://www.spleticna.si/si/serpentine-eau-de-parfum-100-ml.html!

You Might Also Like

1 komentarji

Hvala za tvoj komentar, Sandryca