ROLER.SI- Iglični Roler 0.5mm

Spletna stran roler.si mi je v test poslala IGLIČNI ROLER 0,5mm s 192 iglicami. Naj Vam kaj več povem o Igličnem Rolerju. Izdelek neboleč...

Spletna stran roler.si mi je v test poslala IGLIČNI ROLER 0,5mm s 192 iglicami.
Naj Vam kaj več povem o Igličnem Rolerju. Izdelek neboleče stimulira vašo povrhnjico kože in istočasno ustvarja bolj zdravo, svežo kožo. Prav ta ki so mi ga poslali sama uporabljam za svoj celulit, da ga preženem do poletja. :) Je pa namenjen tudi za ostale stvari, kot so strije (sama jih med nosečnostjo hvala bogu nisem dobila ), odpravljanju pomarančne kože (tudi na predelu trebuha), odpravljanje večjih brazgotin in glajenje večjih obraznih gub. 


Koža naj bi pred uporabo rolerja temeljito očistili in seveda osušili in prav tako sem naredila tudi sama. :) Sama sem do dobro držala navodil. Valjček sem po koži potegnila res popolnoma v vse smeri, da naj bi res deloval tako kot mora. :)
Je pa zelo smešen in ne lih lep občutek, ko se te igljice dotaknejo tvoje kože, me je kar malo zgečkalo. Moram pa priznati, da mi res da občutek da dejansko deluje. :) Ker anticelulitnim kremam nikoli nisem vrjela in jih nikoli nisem tudi kupovala.
Po uporabi sem kožo dobro umila, ter jo namazala z losjonom za telo. Roler pa sem dobro sprala pod vročo vodo in ga lepo osušila.
Zelo pomembno je, da svoj iglinčni roler NE delite z drugimi ljudmi.
Po vsaki uporabi sem na koži še nekaj časa čutila iglice, kot da je koža malo razdražena.


Roler naj bi uporabljala 2x tedensko, saj tako naj bi zdržal do 1 leta. Uporabite ga lahko 90x, nato ga zavržite. Navodila so navodila. :D
Sem bila pa res navdušena nad tem, da je bi izdelek res sterilno pakiran.
Sama ga trenutno uporabljam 1 teden in priznam, da razlike še ne opazi, vem da je še prehitro. :)

LP

You Might Also Like

2 komentarji

  1. Zanimiva napravica! Bi blo fajn sprobat! ♡ :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Mene zanima uporaba na dolgi rok, če se ti bo dalo le napiši čez kakšne 2 meseca ;)

    OdgovoriIzbriši

Hvala za tvoj komentar, Sandryca