VICHY event- SKIN SLEEP IDEALIA

Hey! Prejšnji teden smo se slovenske beauty blogerke udeležile VICHY eventa , kjer je bila predstavljena nočna kremica SKIN SLEEP IDEALIA ...

Hey!
Prejšnji teden smo se slovenske beauty blogerke udeležile VICHY eventa, kjer je bila predstavljena nočna kremica SKIN SLEEP IDEALIA.
Dogodek je potekal v salonu ID:DOMA, kjer smo se počutili zelo domače.
Ob prihodu nas je toplo pričakala in nam pozdravčke voščila Vichy ekipa, manjkal ni niti šampanjec za dobrodošlico. :)
Najbolj sem se veselila ponovnega klepeta z bloggerkami, ki se res redko vidimo, na žalost je težko usklajevati urnike. Tu pa smo si le našle čas in malo poklepetale, ob tem ko smo si ogledovale izdelke. Sledila je predstavitev novega izdelka linije IDEALIA in sicer nočna krema SKIN SLEEP.
O svojih izkušnjah s kremo sta spregovorili AJDA SITAR in NINA ŠUŠNJARA.
Po predstavitvi so se klepeti nadaljevali, manjkalo ni niti zelo dobre hrane, pijače in seveda sladice. :)
Izbrale smo si lahko tudi izdelek po izbiri iz linije Idealia, sama sem si izbrala serum za obraz, ker sem res veliko dobrega slišala o njem. No, po koncu vsega pa nas je seveda čakala tudi krema, o kateri se je govorilo tisti večer.
Bloggerke smo odšle med zadnjimi in seveda z nasmeški na obrazu :), nadaljeval se je še super večer ob čajčkih, kavicah in sokcih... :).

Vichy in bloggerke, hvala Vam za tako lep večer. <3In še nekaj slikic Vichy fotografa...

http://beautyfullblog.si/, http://beautytipsbysandra.blogspot.com/, http://www.lippiehippie.com/, http://uniqapoly.blogspot.com/, http://www.nothinfancyreally.com/, http://passingfancyy.blogspot.com/, http://www.tinnaspinkplace.com/, http://www.blogvivalavida.com/, http://www.pink-mascara.com/, http://tanitaweith.blogspot.com/, http://beautyofalemon.blogspot.com/, http://www.ajdas.com/

You Might Also Like

1 komentarji

Hvala za tvoj komentar, Sandryca