PIN UP LEPOTNI STUDIO

Pozdravček damice! :) Kot sem vam ta teden obljubila, vam bom na danes na blogu predstavila svoj najljubši lepotni studio in to je PIN UP L...

Pozdravček damice! :)
Kot sem vam ta teden obljubila, vam bom na danes na blogu predstavila svoj najljubši lepotni studio in to je PIN UP LEPOTNI STUDIO. Sam lepotni studio se nahaja na Gorenjskem, v okolici Kranja, natančneje v kraju PREDOSLJE.
Zelo prijeten, intimni studio, z zelo prijaznim osebjem in zelo hitro se ga najde, pot niti malo ni komplicirana. Enkraten ambient!


Si želite razvajanja? :) 
Imajo zelo širok spekter razvajanj. Nudijo: MASAŽE, NEGE OBRAZA, PODALJŠEVANJE NOHTKOV, PARMANENTNO LAKIRANJE, PODALJŠEVANJE TREPALNIC, DEPILACIJE IN REFLEKSNE MASAŽE STOPAL. 
Ničesar se ne bi branila. :)


Kot se mogoče že opazile v enem od preteklih postov http://sandryca.blogspot.si/2015/09/podaljsevanje-trepalnic.html, sem bila tudi že sama pri njih na obisku, kjer so me razvajali s podjševanjem trepalnic. 
Naj priznam da je šefica (kozmetičarka) enkratna oseba, ki se ti posveti z dušo in telesom. Zelo natančna, kar mi je bilo res všeč. 
Izjemno se veselim nadaljnega sodelovanja, prav tako pa tudi vi pričakujte še veliko objav o tem super lepotnem studiu PIN UP!


Najdete jih tudi na njihovi FB strani, kjer redno objavljajo tudi slikice svojih umetnin. :)
https://www.facebook.com/Pin-Up-lepotni-studio-727013600714823.

You Might Also Like

0 komentarji

Hvala za tvoj komentar, Sandryca