DRUŽENJE Z AJDO SITAR in VICHY

Pozdravček moje bralke! Kot ste verjetno opazile preko družabnih omrežji smo v ponedeljek blogerke imele prav posebno druženje, na katero ...

Pozdravček moje bralke!

Kot ste verjetno opazile preko družabnih omrežji smo v ponedeljek blogerke imele prav posebno druženje, na katero sta nas povabila AJDA SITAR in VICHY.
Že na vse zgodaj sva se na kavici dobile z Sandro iz bloga http://aleksandraroseblog.blogspot.si/ in s časoma so se nama na kavici pridužile še ostale lepotne blogereke, čudno da ni bilo dežja že dopoldne...haha.


                                    http://beautyfullblog.si/http://candylovestreet.blogspot.si/                                               http://aleksandraroseblog.blogspot.si/


   
                                                        http://www.parokeets.com/en/


                             http://www.nothinfancyreally.com/http://karinartistic.blogspot.si/

Okoli 11 ure smo se odpravile proti NARODNI GALERIJI, natančneje v kavarno ZVEZDA, kjer je tudi potekal sam dogodek.
Verjetno vas zanima, na kaj točno oziroma na kakšen dogodek smo bile dejansko povabljene?
Vbistvu je šlo za dogodek na katerem je AJDA SITAR predstavila svoje delo, svoje začetke in ne nazadnje svoj prenovljeni blog, katerega si lahko ogledate tukaj https://www.ajdas.com/, mene je res navdušil in iskrene čestitke Ajda za tako dovršen in čudovit blog. Znova in znova presenečaš.


In kaj je imel Vichy pri tem dogodku?
Vichy kozmetika je redna stalnica pri Ajdi, saj jo spremlja že od njenih samih začetkov.
Je njena nekakšna podpora, zato se je tako izkazal tudi na samem eventu in nas tudi malo razvajal.

Na samem dogodku smo imeli tudi dva Instagram kotička oziroma dve mizi v Vichy dobrotami in vsemi možnimi dekoracijami, s katerimi smo ustvarjali fotografije za Instagram.
Pri meni na Instagramu jih najdeš kar nekaj https://www.instagram.com/sandry_ca/.Da ne pozabim omeniti kako so poskrbeli za naše trebuščke.
Najprej so nas postregli z enkratnimi kavicami in čaji. Posladkali smo se z Macroni in slastnimi torticami iz KAVARNE ZVEZDA. Pika na I pa je bil kozarček vina CUBITON.Med samim sladkanjem in pitjem kavice je potekal intervju med Ajdo in revijo Grazia.
Po skoraj pol urnem programu je nato stekel babji klepet.
Prijetnega druženja ni manjkalo in da ne govorim o fotografiranju, ane Monika http://candylovestreet.blogspot.si/ in Karina http://karinartistic.blogspot.si/?
In veste kaj nas je najbolj navdušilo v stavbi Narodne galerije? Svetloba, ki je bila idealna za fotografiranje!Takšni dogodki in druženja res prehitro minejo.
Ajda in Vichy, iz srca hvala za prijeten klepet in druženje.
Da ne pozabim omeniti kako nas je presenetil Vichy. Sama sem prejela dnevno kremo za obraz njihove linije Idealia.

Hvala za branje!

You Might Also Like

6 komentarji

  1. Kako ste luškane, sploh zadnja slika <333

    OdgovoriIzbriši
  2. Wiii :) lepo se je blo druzit s tabo! In ja... fotografiranja definitivno ni manjkalo! :D Haha. Hvala za zadnjo slikico, ker ti je res nenormalno dobro uspela <3.

    OdgovoriIzbriši
  3. Res lep event in družba, mi smo bile za našo mizico čisto sproščene:) in nasmejane, slikic pa res velikoo. in zadnja ti je pa res bila super ujeta v momentu. In mojsuknjič zgleda kar bolše ko si ga ti slikala iz takega zornga kota:)**

    OdgovoriIzbriši

Hvala za tvoj komentar, Sandryca