BOURJOIS: ROUGE EDITION Souffle de Velvet

Pozdravček dame! Danes bi vam rada predstavila najnovejši izdelek za ustnice znamke BOURJOIS , govorim o ROUGE EDITION, SOUFFLE DE VELVET...

Pozdravček dame!


Danes bi vam rada predstavila najnovejši izdelek za ustnice znamke BOURJOIS, govorim o ROUGE EDITION, SOUFFLE DE VELVET šminki. 

Gre za šminke, ki nudijo nekakšen pol matt učinek, super vlaženje in obstojnost do 10 ur. 
V kolekciji boste našle 8 različnih odtenkov, sama sem navdušena nad prav vsemi barvami.Kot sem že omenila, sem testirala 2 različna odtenka in sicer:
- 02 COQUELIC'OH, ki na ustnicah pušča čudovit, nežen redeč ton.
- 05 FUCHSIAMALLOW, pa je na ustnicah kot fuksija, roza barve.

Že ob prvem pogledu sem bila navdušena nad matt embalažo in prav tako nad samimi barvami, ki so ''kričale'' skozi samo embalažo.
Ob samem nanosu je navdušenje malenkost izginilo, zakaj?
Zato, ker sem glede na čudovito živo barvo šminke, na ustnicah pričakovala izjemno pigmentirano šminko. Na žalost pa ni bilo tako, v bistvu bi lahko šminko primerjala z rahlo obarvanim glossom.
Na ustnicah pušča rahel matt učinek in h krati res nudi super vlaženje in posledično so bile moje ustnice mehke in zelo gladke. 
Z obstojnostjo sem bila zadovoljna, ni pa zdržala na ustnicah 10 ur, kar tudi nisem pričakovala. 

Šminke so zelo primerne, za nežne, dnevne look-e. Sama jo z veseljem nosim na ustnicah, v času službe. Lepo poživi še tako minimalističen videz. 


Cena izdelka je okoli 13€.

So vas prepričale?

You Might Also Like

2 komentarji

Hvala za tvoj komentar, Sandryca