BATISTE; Šampon za suho pranje las

Pozdravljene dame! Še katero jezijo mastni lasje?! Mene prav vsak teden, svoje lase bi lahko prala na 2 dni in tako je tudi bilo nekaj čas...

Pozdravljene dame!

Še katero jezijo mastni lasje?! Mene prav vsak teden, svoje lase bi lahko prala na 2 dni in tako je tudi bilo nekaj časa, dokler nisem spoznala BATISTE, šampon za suho pranje lase.
Prov OMG, brez tega več ne gre! Sedaj si lase umijem le 1x tedensko.


Poznala sem ga kar nekaj časa, saj je veliko blogerk pisalo o njem, a ga pri nas takrat še niso prodajali. Kar ne enkrat me je presenetil paketek iz Ličila.si, v njem pa se je skrival prav ta suhi šampon. Navdušenje je bilo veliko in ker so bili moji lasje mastni in grozni za videti, sem šampon uporabila takoj. Učinek je bil neverjeten, moji lasje so dejansko izgledali sveže umiti.

Nanos je preprost, sam šampon najprej dobro pretresem in popršim na svoje lasišče iz razdalje cc 30cm. Pri znamki Batiste boste našle šampone, ki so primerni tako za blondinke, kot tudi za rjavolaske, kar je super. Sama sem bila še pred kratkim svetlolaska, sedaj pa sem rdečelaska.
Takrat mi je bilo vse eno kateri šampon sem dala na svoje lase, sedaj pa prisegam na tistega za rjavolaske oziroma temnolaske, saj na laseh ne pušča belih lis.
Razlikuje se prav v tem, da je šampon za rjavolaske rahlo obarvan na rjavo.

Po samem nanosu sem šampon najprej pustila delovati nekaj minut, nato pa sem lasišče do dobro ''zdrgnila'' in seveda lase razčesala. Videz je WOW.
V embalaži boste našli 200ml šampon, ki pa ga porabite res zelo hitro, a mene to sploh ne zmoti, saj ga mislim uporabljati še leta in leta. :)

Dame, ta izdelek vam res srčno priporočam, če imate iste probleme kot jaz. Po uporabi tega šampona boste ponovno izgledale sveže, kot da bi si prav kar umile lase.
Nekaj krat sem ga kupila v spletni trgovini Ličila.si, sedaj pa sem ga našla v Muller-ju. 
You Might Also Like

3 komentarji

  1. Jaz ne morem brez teh šamponov <3

    Res so must have, tolikokrat se mi mudi in mi rešijo lajf res :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Must have izdelek resnicno! ;)

    OdgovoriIzbriši

Hvala za tvoj komentar, Sandryca