L'Oreal Paris: Selfie Ready

Pozdravček dame! Glede na to koliko sem doma in koliko časa imam, mislim da bi vas lahko večkrat presenetila s kakšno super objavo. A mi z...

Pozdravček dame!

Glede na to koliko sem doma in koliko časa imam, mislim da bi vas lahko večkrat presenetila s kakšno super objavo. A mi zadnje čase spet primanjkuje energije, zato malo zanemarjam blog.
Pred kratkim sem dobila super L'Oreal Paris paketek, v katerem se je skrivalo en kupček najnovejših izdelkov. Že sama slika na Fb strani in na Instagramu je dosegla velik odziv, zato sem se odločila da jih čim prej predstavim.
V paketku so se skrivali makeup izdelki za obraz, obrvi in ustnice.
Za vas sem prav vse izdelke do dobro stestirala in prav tako naredila tudi swatche.
Kateri so me najbolj navdušili in katere sedaj najraje uporabljam...beri dalje.COLOR RICHE Paletka rdečil za ustnice

Na voljo sta 2 različni paletki in sicer: RED & NUDE.
Vsaka paletka vsebuje 6 različnih odtenkov, od naj svetlejšega do najtemnejšega. Idealno za ombre ustnice, ko se barve prelivajo od svetlih do temnih odtenkov. Med seboj lahko mešate čudovite barve in naredite look, ki vam ustreza.
Šminkice oz. rdečila so zelo kremasta, a super pigmentirana.
No Nude odtenek je malo manj pigmentiran, kot pa Red odtenek, a oba sta me res super navdušila. Tudi na sliki Nude odtenek izgleda bolj pigmentiran, kot dejansko pride na ustnicah.
Dišijo izvrstno. Paleta je res praktična in idealna za vsako žensko toaletno torbico in prav tako za potovanja, ko ti ni treba seboj nositi kup različnih rdečil, saj se prav vsa skrivajo v eni embalaži.

Zakaj praktična?
Zato, ker se poleg super rdečil v paleti skriva tudi mini aplikator oz. čopič za nanos rdečila in pa seveda ogledalce. 

Navdušila me je tudi čudovita, čisto ženska embalaža, v zlatem odtenku.
BLUSH SCULPT Trio Contouring Blush

Priznam, da obožujem blushe, ne glede na odtenek. Prav tako sta me navdušila tudi najnovejša L'orealova blusha in sicer v odtenkih 102 NUDE BEIGE & 201 SOFT ROSY.
Izdelki, ki čudovito poudarita moja lička in ličnice.

Nude Beige odtenek je rahlo bronze odtenek in na prvi pogled in izgleda tako pigmentiran, a se na obrazu izkaže čisto drugače.

Soft Rosy, pa se je prav tako čudovito izkazala in lička nežno obarvala na roza.BROW ARTIST SCULPT

Izdelek za obrvi, katerega še nikjer nisem zasledila, vsaj kaj podobnega ne, zato vse pohvala L'oreal.
Sama sem prejela 2 različna odtenka in sicer za blondinke 01 BLONDE & za rjavolaske 02 BRUNETTE. Sama sem seveda uporabila barvo za rjavolaske.
Najraje prisegam na svinčnike za obrvi, saj si z njimi res lahko natančen, a sedaj svinčnik kombiniram kar s tem izdelkom.

Zakaj se razlikujejo od drugih izdelkov za obrvi?
Izdelek ima za nanos nekakšno konico, s katero najprej naneseš samo barvo in obrvi že h krati oblikuješ in obarvaš. Nato pa na vrsto pride krtačka, katera oblikuje in fiksira obrvi. INFALLIBLE SCULPT Contouring palette

Kot zadnji izdelek, ki sem ga testirala pa je CONTOUR PALETKA.
Moram vam priznati, da ne prisega na Contour tehniko, da je dejansko še nisem uporabila in de me niti ne zanima. Do sedaj sem si nanesla le osvetljevalec pod predel oči in to je to. 
Izdelka sem prejela v dveh različnih barvah, 03 MEDIUM/DARK & 01 LIGHT/MEDIUM.

Izdelka sem le uporabila na svojih rokah in to je to. Izgledata zelo krmasto-voskasta. In po mojem okusu zelo primerna za rahlo Contour tehnihko, kar je super. Mogoče me pa le zamika.So vas izdelki prepričali, glede na objavo? 
Sama bi definitivno še kupila rdečila za ustnice in pa blushe.

Lp, Sandra

You Might Also Like

1 komentarji

Hvala za tvoj komentar, Sandryca