ROŽNATI OKTOBER v sodelovanju s HIŠO ZDRAVJA

Lep ponedeljkov pozdravček! Kot sem že omenila, bom ta oktober napisala 2 objavi, ki bosta posvečenim ženskam z rakom na dojki. Prvo sem p...

Lep ponedeljkov pozdravček!

Kot sem že omenila, bom ta oktober napisala 2 objavi, ki bosta posvečenim ženskam z rakom na dojki. Prvo sem pisala v sodelovanju z L'Occitane http://www.angelbeauty.si/2016/10/loccitane-arlesienne-bodi-tocno-to-kar.html, današnjo pa bom napisala v sodelovanju z HIŠO ZDRAVJA, s katerimi že redno sodelujemo. 


Tokrat smo se odločili, da v ospredje postavimo njihove naravne deodorante CRYSTAL
Tokrat sem si izbrala vonj sivke, ki mi v nosečnosti veliko bolj paše, kot pa ostali vonji.

Sestava prav teh naravnih deodorantov je resnično neškodljiva in čisto naravna saj ne vsebuje:
- ALUMINIJEVEGA KLORHIDRATA
- ALUMINIJEVEGA CIRKONIJA
- ALKOHOLA
- PARABENOV

V času nosečnosti mi to še toliko bolj pomeni!
Veliko sem že prebrala o spojinah Aluminija in priznam, da se sploh nisem zavedala kako škodljiv je lahko in da celo povzroča raka (najpogosteje na dojkah). 
Sedaj sem veliko bolj pozorna na same sestavine in pri tem me CRYSTAL resnično navdušuje, sploh njegove sestavine.

Ta deodorant vsebuje sestavino ALUM, ki je naravna spojina mineralnih soli.
''Molekule aluma so velike in ne prehajajo skozi kožo in v krvni obtok. Na koži nastane tanek sloj kristalnih soli, ki deluje antibakterijsko in preprečuje razkroj bakterij, kar ne ovira delovanje žlez znojnic ampak preprečuje le neprijeten vonj.'' - Hiša Zdravja
Sam izdelek je tako naraven, da ga lahko uporabljajo celo otroci in priporočljiv je tudi nosečkam, ter doječim materam. 
Ne pušča mastnih ali belih madežev na oblačilih, kljub temu da je naraven, me super ščiti pred potenjem in neprijetnim vonjem. 

V njihovi kolekciji boste našli tako čisto nevtralne deodorante, kot tudi tiste z vonjem, sama sem do sedaj uporabljala Jasmin in Vanilija, tokrat pa me spremlja vonj Sivke.

Več o njihovi celotni kolekciji si lahko preberete tukaj http://hisa-zdravja.si/prodajni_program/nega_telesa/naravni_deodoranti/.Ženske, dame, mamice, punce, dekleta... pazite nase. <3

You Might Also Like

1 komentarji

  1. Zadnji stavek me je čisto pogrel pri srcu! Ženske res premalo časa posvečajo samopregledovanju in za to je to treba konstantno širiti ter spominjati, da ti dve minuti lahko rešijo življenje. Ta deodorant pa moram tudi sama preizkusiti. Vedno sem v iskanju nečesa kar me bo ohranjalo svežo (in nesmrdljivo hh) skozi celoten dan.

    OdgovoriIzbriši

Hvala za tvoj komentar, Sandryca