FREEDOM MAKE UP: Pro lipstick kit PINK COLLECTION

Hey dame! Pred vami je še ena objava o rdečilih za ustnice. Na konferenci sem od  https://www.licila.si/  prejela kolekcijo 5 šmink  FREED...

Hey dame!

Pred vami je še ena objava o rdečilih za ustnice. Na konferenci sem od https://www.licila.si/ prejela kolekcijo 5 šmink FREEDOM MAKE UP: Pro lipstick kit PINK COLLECTION, v katere sem se takoj zaljubila. Seveda na roza odtenke bolj prisegam v spomladanskem in poletnem času. 
Vendar se testiranju nisem mogla upreti in h krati sem se odločila, da napišem še objavo.

Kakšne pol leta nazaj sem si preko Ličil naročila eno iz med zelo temnih šmink znamke Makeup Revolution. Šminka me je zelo razočarala, zato je hitro romala v smeti. Skratka, bila je težko mazljiva, skoraj nič pigmentirana in ustnice so bile po uporabi zelo izsušene.
Zato priznam, da se v ta setek šmink res dvomila. A so se dejansko zelo izkazale.
Kolekcija vsebuje svetle do temne odtenke, najtemnejšega bi celo uporabila v zimskem času.

Na ustnicah so super mazljive in občutno negovalne, pigmentirane so dovolj, toliko da so me zadovoljile. Odtenki, ki se nahajajo v kolekciji so:

- 101 FLUSHED
- 102 CANDY SWEET
- 103 PINK LUST
- 104 WILDFLOWER
- 105 TELL YOUR FRIENDS

Na spodnji sliki sem naredila tudi swatche in mislim, da bi katera koli od vas našla kakšen odtenek zase. 


Kako se vam zdijo, čudovite kajne? Kupite jih lahko na naslednji povezavi https://www.licila.si/produkt/freedom-set-smink-lipstick-collection-pink-109_190, ker pa trenutno niso na zalogi bo treba malo potrpeti. Očitno so kar popularne in tudi zelo ugodne, za kolekcijo 5 šmink boste plačale le 6,99€. Nora cena!
V njihovi spletni trgovini pa imate na voljo še 3 različne kolekcije, katere me že mikajo. :)

Kot sem že omenila sem prav tako tudi včeraj pisala o šminkah in sicer o svojih top 6 šminkah te Jeseni in Zime, če mogoče še nisi prebrala si lahko prebereš tukaj goo.gl/AnWwhg.

Z lepimi pozdravčki, Sandra!

You Might Also Like

1 komentarji

Hvala za tvoj komentar, Sandryca