HEALTHY POST: Sladkor brez sladkorja

Pozdravček dame! Po dolgem času sem pripravila ZDRAVO OBJAVO , tokrat v sodelovanju s  PROTEINI & REBAMBOO . Priznam, zelo sem sladkos...

Pozdravček dame!

Po dolgem času sem pripravila ZDRAVO OBJAVO, tokrat v sodelovanju s PROTEINI & REBAMBOO. Priznam, zelo sem sladkosneda in si dejansko ne predstavljam čaja ali kavice brez sladkorja. No, pred kratkim mi je le uspelo zmanjšati vnos sladkorja in na splošno sladkarij, na kar sem zelo ponosna. 
Našla sem super nadomestek sladkorja in sicer SLADKOR BREZ SLADKORJA. Vem, da se sliši smešno, a dejansko obstaja in še super je. 

Gre za naravno sladilo, ki NE vpliva na dvig sladkorja v krvni, kar je za diabetike idealno.
Navdušila me je še ena njegova prednost, to da ne povzroča zobne gnilobe. Sama imam po prvi nosečnosti veliko problemov s kariesom in to me je naravnost navdušilo. 
Poleg teh dveh dobrih lastnosti, idealno vpliva tudi na prebavo
Razlika med pravim in tem sladkorjem je to, da ta vsebuje naravno sladilo, ki ga boste našli tudi v sadju in zelenjavi, govorim o ERITRIOLU. 

Razlike v okusih nisem opazila. V čaj sem dala 1 čajno žličko sladkorja in sladkoba čaja je bila enaka kot pri običajnem sladkorju.

V embalaži se nahaja 500g sladkorja, za katerega boste plačali 7,99€, če se seveda odločite za nakup. Več o samem artiklu pa si lahko preberete na naslednji povezavi: http://proteini.si/sl/store/item/battery-sugar-free-sugar-500g/6856/.
Vanilijev črni čaj, sem pripravila v čudovitem bambusovem lončku znamke Rebamboo
Priznam, da me je najprej prepričala čudovita roza-pastelna barva, šele nato sam eko lonček iz bambusa. Trenutno sta v spletni trgovini http://www.rebamboo.com/ na voljo le lončka v sivi ali modri barvi.
Do jutri 7.11.2016, lahko koristite dve kodi RE-BLOG1 & RE-BLOG2 (za sivi in modri lončke), ki nudita -15%.You Might Also Like

1 komentarji

  1. Sliši se reees ful predobro da bi blo res :D Hmmm... bo treba preizkusit :D Sladkor brez sladkorja :P

    OdgovoriIzbriši

Hvala za tvoj komentar, Sandryca