SANOMAR; Nočna krema za obraz in Zobna pasta

Pozdravček dame! Kako preživljate te sončne dneve, končno je deževnih dni konec in končno lahko vdahnemo sončno energijo. Jaz sem res navd...

Pozdravček dame!

Kako preživljate te sončne dneve, končno je deževnih dni konec in končno lahko vdahnemo sončno energijo. Jaz sem res navdušena.
Danes pa bi vam rada predstavila nekaj drugačnega, drugačno kozmetiko. 

Govorim o kozmetiki SANOMAR http://www.sanomar.si/. Sama sem iz njihove trgovinice prejela 2 izdelka: NOČNO KREMO ZA OBRAZ & ZOBNO PASTO.
Zakaj tako drugačna? Do sedaj nisem še uporabljala izdelkov, ki bi vsebovali prav te sestavine, ki ji vsebujeta ta dva izdelka. Govorim o izredno zanimivi in zelo redki sestavini IONI SREBRA.
Prav ta sestavina deluje zelo razkuževalno in neškodljivo za našo kožo. 
Kako pa se je obnesla na mojem obrazu in zobkih, pa si lahko prebereš spodaj.


Q10 BIO HYALURON ANTI-AGE NOČNA KREMA Z IONI SREBRA 50 ml
Minimalistična embalaža že po svoji barvi točno pove, da gre za nočni izdelek. Me je pa presenetilo prav to, da embalaža nudi zaščito in ohranjanje občutljivih naravnih molekul. 

SESTAVINE
Poleg IONOV SREBRA, vsebuje tudi Q10 in HYALURONSKO KISLINO. 
Ne smem pa tudi pozabiti na naravno olja OLIVE, AVOKADA, MANDLJA in GROZDNIH PEČK.

NALOGE
Regeneracija je glavna naloga te kreme. Ne pozabi pa niti kožo pomladiti, obnoviti in gladiti gubice.
Kožo globoko vlaži in s pomočjo ionov srebra deluje tudi antimikrobno. 
Izdelek NI testiran na živalih.

UPORABA IN ZADOVOLJSTVO
Sama krema se od drugih razlikuje že potem da ni navadna krema, v bistvu gre za nekakšen mousse oziroma peno v lončku. Ni tipična krema, ki je ponavadi zelo kremaste oblike, zato me je še toliko bolj navdušila. 
Sedaj jo uporabljam približno 1 mesec in sem res zadovoljna. Je rumene barve in se na obraz nanaša zelo mazljivo. Ni premastna in se zelo hitro vpije v kožo. Za nanos na obraz jo ne porabim veliko, zato vem da me bo še kar nekaj časa spremljala. Vonj je izredno prijeten, mene spominja na eterična olja. Je pa res da vonj hitro izgine, kar je seveda dobro, če mi resnično ne bi odgovarjal. 
Koža je po nanosu mehka, voljna in zelo gladka. 

CENA in KJE KUPITI?
Kupite jo lahko v njihovi spletni trgovinici http://www.sanomar.si/Products/8/19/Q10-BIO-HYALURON-ANTI-AGE-NOcNA-KREMA-z-ioni-srebra-50ml/, za ceno 23.20€. SREBROSEPT ZOBNA PASTA BREZ FLUORA Z IONI SREBRA 75ml
Že od prve nosečnosti dalje imam sama veliko problemov z zobmi, saj mi jih je prva nosečnost res uničila. Prav tega pa se bojim tudi v drugi nosečnosti (pa še zobarja se noro bojim). 
Zato mi je ta zobna pasta pravi čas prišla na proti. 

SESTAVINE
Ne vsebuje FLUORA, zato je tako drugačna. Tako kot krema za obraz tudi ta vsebuje IONE SREBRA. Ne smem pa pozabiti niti na METO in ŽAJBELJ, ki v kombinaciji vseh sestavin delujeta proti vnetno. Ne vsebuje konzervansov, umetnih barvil in je primerna tako za odrasle kot tudi za otroke. NI testirana na živalih.

NALOGE
Sestavine so si zadele super naloge: Zaščite pred bakterijami, gnilobi in slabim zadahom. 
Ioni srebra pa pripomorejo k boljšemu celjenju ran, aft in razjed. 

UPORABA in ZADOVOLJSTVO
Uporabljala sem jo cc 2x dnevno ali po potrebi. Je umazano bele barve in njen okus je po nežnem mentolu. Po uporabi so zobje super očiščeni in sveži. Opazila pa sem celo malo manj skelenja. 

KJE KUPITI in CENA
Kupite jo lahko na naslednji povezavi http://www.sanomar.si/Products/12/19/SREBROSEPT-ZOBNA-PASTA-z-ioni-srebra-75ml/, za ceno 13,83€. Vam je všeč drugačnost te kozmetike? Mene JE prepirčala!

You Might Also Like

1 komentarji

  1. Zobna pasta se sliši zelo zanimivo, morda jo preizkusim v bližnji prihodnosti!
    Xoxo, A.

    OdgovoriIzbriši

Hvala za tvoj komentar, Sandryca