TOP 6 RDEČIL ZA USTNICE Jesen/Zima

Pozdravček damice! Odločila sem se da napišem objavo o mojih TOP 6 ŠMINKAH in GLOSSI-H , ki jih bom redno nosila to JESEN in ZIMO. Sama v...

Pozdravček damice!

Odločila sem se da napišem objavo o mojih TOP 6 ŠMINKAH in GLOSSI-H, ki jih bom redno nosila to JESEN in ZIMO. Sama v mrzlih letnih časih prisegam na temnejše odtenke (rjava, rdeča, bordo, temno vijolična, temno roza in seveda nude). 
To leto prisegam na splošno bolj na nude odtenke, katere lahko nosim za katerokoli priložnost.

Šminke in glosse sem izbirala za vse priložnosti, tako za v službo, kavico s prijateljicami, sestanek in seveda večerni eventi. Med šestimi favoriti so se znašli 3 LIP GLOSSI in 3 ŠMINKE.
Kaj točno sem izbrala si poglejte v spodnjih zapisih.
TOP 3 RDEČILA ZA USTNICE

Izbrala sem rdečila znamke ESSENCE & AVON. Dve iz med teh šmink sem prejela to leto na blogerski konferenci. 
ESSENCE rdečila sta NUDE MATT v odtenku 02, ki bi ga sama zelo rada nosim za vse priložnosti in bordo odtenek 21 TRES CHIC, ki ga sama priporočam za kakšen večerni dogodek.
AVON pa je temno vijolične barve in je lepo primeren za dnevna potepanja po mestu s prijateljico, nahaja se v odtenku EXTREME MAUVE
Vsa 3 redečila so zadovoljivo pigmentirana, kot tudi obstojna. 

TOP 3 LIP GLOSSI ZA USTNICE

Tudi tukaj je bila izbira težka, saj imam doma kar nekaj zelo dobrih glossov. 
Izbrala sem 3 različne znamke.
TREND IT UP Ultra Matte v odtenku 080. Kot sem že omenila v eni iz med prejšnjih objav, sem se s to znamko na konferenci prvič srečala. Gloss je super pigmentiran in res intenzivno rdeč, nima tistega čisto matt učinka. Bi pa z veseljem poudarila njegovo top lastnost, to da ne izsuši mojih ustnic. 
Druga znamka, ki ima enkratno kolekcijo matt glossov je GOLDEN ROSE v odtenku 11. Čudovit nude odtenek za vse priložnosti.
Tretji gloss pa je gloss znamke COLOURPOP ultra metalic lip v odtenku LIGHTS UP.
Gre za malo drugačen odtenek, ki bo idealen za veseli december. Ker podarja ustnicam čudovit zlati lesk, ga bom sama kombinirala z drugimi odtenki in jim tako dodala pravi decemberski glamur. 


Ste že izbrale vaše top šminke ali glosse?

Lp, Sandra

You Might Also Like

1 komentarji

Hvala za tvoj komentar, Sandryca