FLORA; MSM mineral lepote

Pozdravček dame! Naj vam takoj omenim, da ne pozabim. Tokrat je prehransko dopolnilo testirala moja MAMI in ena iz med MOJIH SLEDILK. Naj...

Pozdravček dame!

Naj vam takoj omenim, da ne pozabim. Tokrat je prehransko dopolnilo testirala moja MAMI in ena iz med MOJIH SLEDILK. Naj bo malo drugače tokrat. :)
Skratka, preden sem sploh izvedela sem noseča sem sodelovanje sklenila z FLORA- ZELIŠČA ROGATEC http://www.flora-zelisca.si/. Iz že samega spletnega naslova lahko razberete, da gre res za samo naravne izdelke. 
Meni in eni iz med mojih sledilk so ponudili testiranje MSM, ki je MINERAL LEPOTE. 
Mislim, da vas je za ta izdelek že kar veliko slišalo. Ponavadi se ga prodaja v prahu, tokrat pa so v test prišle kapsule. Sem pa sama že slišala, da prah marsikateri ženski ni odgovarja, že zaradi samega okusa. 

MSM je oblika naravnega žvepla in sam učinek se ponavadi pokaže na nohtih in laseh.
Ko sem sama izvedela za nosečnost, sem na žalost testiranje raje zavrnila, vsaj v prvem trimesečju. 
Ker pa imam mami vedno probleme z nohti (cepljenje) in lasmi, sem se zmenila kar z njo za testiranje. Mami je bila takoj zato. Na svoji Fb strani pa sem izvedla nagradno igro in tako izžrebala zmagovalko, katera je isto časno testirala izdelek. V stekleni embalaži se je skrivalo 90 kapsul. Mama je jemala kapsule vedno zjutraj (1 na dan), saj pred spanjem ni bilo priporočljivo. Jemala naj bi vsaj 4 tedne, saj je šele po 4 tednih viden prvi učinek. Navodil se je seveda držala in učinek je bil viden že po približno 3 tednih uporabe, enako je bilo tudi pri drugem dekletu. 

KAJ STA OPAZILI?
Obe sta povedali čisto enako. Najprej sta opazili izboljšanje nohtov. Vsaj moja mama je imela zelo mehke nohte in zelo pogosto so se ji cepili. Po jemanju MSM-ja so se nohti vidno izboljšali, postali trši in cepljenja ni bilo opaziti. Enaka izkušnja je bila pri obeh.
Pri laseh učinka ni bilo kaj dosti vidnega, vsaj tako sta mi obe poročali. 
Mami je bila res navdušena in mislim da tudi moja sledilka, sem vesela za obe.

KJE KUPITI?
To prehransko dopolnilo lahko kupite v njihovi spletni trgovini https://www.flora-trgovina.si/msm-mineral-lepote.html#. Cena izdelka je 19,60€. 


Je katera od vas že testirala kakšen izdelek za lasi in nohte?

You Might Also Like

1 komentarji

  1. With increased semen volume, you can revel in pleasant satisfaction when you ejaculate. With progressed satisfactory sperm matter, you can successful impregnate your woman. these kinds of benefits are achieved with consumption of safe to apply Booster capsules. Key components of Booster capsule are . Booster pills are powerful natural remedy for curvature hassle. For more ==== >>>>>> http://www.healthsupreviews.com/testx-core/

    OdgovoriIzbriši

Hvala za tvoj komentar, Sandryca