VZDUŠJE VESELEGA DECEMBRA

Čudovit decembrski pozdravček! Uživate v decembru? Jaz letos še posebej, kot nosečka sem zelo vesela da sem lahko doma v tem čudovitem čas...

Čudovit decembrski pozdravček!

Uživate v decembru? Jaz letos še posebej, kot nosečka sem zelo vesela da sem lahko doma v tem čudovitem času. Opazila sem da kar nekaj slovenskih blogerk piše Blogmas (vsa čast), tudi sama sem hotela a hitro ugotovila, da tole ne bo šlo skozi. Priznam, včasih sem čisto prelena da bi se usedla za računalnik in napisala objavo. 
A sem se vse eno odločila, da naredim v mesecu decembru kakšno fajn praznično obarvano objavo in ta je ene iz med njih. 

V tej objavi bom pisala o tem kar me resnično navdušuje, kaj napravi tisto pravo decembrsko vzdušje v mojem krogu. Seveda k tem pripomore veliko tudi moja Kim, ki obožuje ko kaj ustvarja z mamico. 
Presrečna je ko ostaneva skupaj doma, ko ni treba v vrtec in tisti dan postaviva dekoracijo ali spečeva piškotke. To sta eni iz med stvari, je pa teh še veliko in prav zato je nastala ta objava.

BOŽIČNO RDEČA
Ohhhh... obožujem rdečo barvo v Božičnem času. Za to je letos poskrbel kar Avon, ki mi je poslal LAK ZA NOHTE in RDEČILO ZA USTNICE iz njihove kolekcije Perfect Reds.
Odlična kombinacija bo kar za Božični večer.


DECEMBRSKE DIŠAVE
Obožujem svečke in dišeča eterična olja. Na splošno se rada predam vonju cimeta, vanilije, skratka sladkim vonjem. Letošnjo zimo pa me je predvsem začarala sojina svečka OUR OWN, katero lahko kupite v spletni trgovini http://www.rebamboo.com/.

PEKA PIŠKOTKOV
To naju letos z mojo Kim še čaka. Letos sva si izbrali peko RAZPOKANČKOV in peko MASLENIH PIŠKOTKOV. Glede na to da je ta teden z mano doma, ker jo je ujela viroza, ji bom teden popestrila kar s peko in dekoracijo piškotov. To bo veselje, že kar vidim. :)

TOPLI in UDOBNI PULOVERČKI
Vem da ženske obožujemo lepe a h krati udobne puloverje, enako tudi jaz. Sama imam rada malo daljše, širše in s kančkom decembrskega bleščila. Izbrala sem 3, ki jih v decembru redno nosim.

TOPLI NAPITKI
Ne morem mimo čajev, kakava, vroče čokolade in seveda dobre kave. To je must have v decembru. 
Predvsem redno, dnevno pijem metin čaj ali črni čaj vanilije.

DEKORACIJA
Nekaj najboljšega, saj imam zelo pridno pomočnico. Letos sva že okrasile okna z Božičnimi nalepkami, lučke že veselo gorijo in tudi kuhinjska miza je že okrašena. Na spodnji sliki pa si lahko pogledate najino skupno dekoracijo.

Lep december vam želim!

You Might Also Like

2 komentarji

  1. counter medicinal drugs may well be the basis reason of reduced testosterone. psychological conditions, too, it's far suspected for the duration of some circles may additionally probable result in a man to suffer low testosterone despite the fact that there isn't always any comprehensive agreement approximately this. For more ==== >>>>>> http://www.healthsupreviews.com/testx-core/

    OdgovoriIzbriši
  2. same praznične stvari, še jaz uporabljam rdečo šminko dokaj redno v tem mesecu :)

    OdgovoriIzbriši

Hvala za tvoj komentar, Sandryca