implantati

Implantati so zobni vsadki za čudovit nasmeh

Implantati so zobni vsadki, ki odlično nadomestijo prave zobe, če jih ni več tam, kjer bi morali biti. Zobni  vsadki pomagajo pri lepem izgledu in za čaroben nasmeh ter tudi seveda za to, da lahko dobro jemo, kot smo prej vse vrste jedi, tudi sočna jabolka, slaščice, juhe, kokosovo moko in podobno, kar nam lahko naredi precejšne težave, če se uporablja proteza.

implantati

Zakaj so implantati dosti boljši od proteze? Iz več zelo tehtnih razlogov, predvsem zato, ker ne žulijo, ne izpadejo, jih je lažje čistiti, z njimi je lažje jesti, hrana ne gre pod njih kot je ti običajno pri protezi. so exklusive partnervermittlung Nekateri ljudje se pritožujejo, da ne morejo jesti na primer jedi, kot so kokosova moka in potica, saj gre to pod protezo in se ne da spraviti ven. Proteze je treba tudi zalepiti za nebo, če nočete, da vam padejo ven, potem pa jih je težko odstraniti.

Implantati imajo še eno bistveno prednost in sicer to, da se čudovito vrastejo v čeljust, v kost in da jih obdajo tkiva, tako da so dejansko del človeka. Zato je nujno, da se čeljust povsem pozdravi, če je karkoli narobe, ali zobna gniloba ali paradentoza in se šele potem vstavijo implantati, ki bodo tako s človekom do konca, če so le dobro narejeni, iz kakovostnih materialov s kakovostno tehnologijo in jih je vstavil izkušen zobozdravnik.

Zobni vsadki ali implantati so različnih cen in kakovosti, zato je potrebno dobro razmisliti, saj gre za zdravje, kaj se dejansko bolj splača, imeti kakovostno storitev in vsadek ali pa tvegati nadaljnje zaplete in ponovitev celotnega postopka, kar  zna biti zelo neprijetno in dolgotrajno. biel dating germany Zobni vsadki so običajno narejeni iz titana, je pa odvisno, kako njihovo površino obdelajo, s kakšno tehnologijo. st gallen single börse Če je kakovostna, je seveda draga vendar bo tak vsadek prijaznejši za telo in z njim ne bo komplikacij.

Prispevki ustvarjeni 109

Sorodne objave

Vnesite iskalni pojem zgoraj in pritisnite ENTER za iskanje. Pritisnite ESC za preklic.

Nazaj na vrh