jumbo plakati

Jumbo plakati – velikani zunanjega oglaševanja

Ko se peljemo po mestnih ulicah ali avtocestah, so jumbo plakati tisti, ki nas pozdravljajo s svojo impozantno prisotnostjo. Ti velikani zunanjega oglaševanja so več kot le veliki kosi papirja ob cestah – so ključni nosilci sporočil, ki jih ni mogoče prezreti. S svojo mogočnostjo in strateško postavitvijo na najbolj vidne točke uspejo pritegniti našo pozornost že v nekaj sekundah, ne glede na to, ali drvimo mimo ali stojimo v prometni gneči. Tako so postali sinonim za učinkovit in opazen marketing, ki s svojo vizualno močjo oblikuje naše vsakdanje poti in nam nezavedno vsiljuje sporočila, ki ostanejo z nami še dolgo po tem, ko smo jih videli. Samo naročilo jumbo plakata UGODNO vpliva tudi na vaš proračun, če najdete ponudnika, pri katerem boste prejeli največ za vaš denar.

Kakšen mora biti jumbo plakat, ki bo pritegnil največ pozornosti?

 Najboljši jumbo plakati so zasnovani tako, da pritegnejo pozornost v le nekaj trenutkih. Fascinantno je, da za učinkovitost ne potrebujejo velike količine besedila. S privlačnim sloganom, estetsko grafično podobo in igro kontrastnih barv se hitro vtisnejo v spomin. Ne glede na to, ali se mimoidoči peljejo tik pod omejitvijo hitrosti ali pa stojijo v koloni, jumbo plakat jim bo zagotovo padel v oči.

Pri določenih ponudnikih, lahko naročite tisk jumbo plakatov in izkoristite tudi možnost montaže na različnih lokacijah po Sloveniji. Njihova raznolika in obširna mreža lokacij omogoča, da jumbo plakat po določenem obdobju premaknete na drugo lokacijo, kar povečuje doseg vaše oglaševalske kampanje. Najpogosteje tiskane dimenzije jumbo plakatov so 4000 mm x 3000 mm, 5040 mm x 2380 mm in 1400 mm x 2000 mm. Če nobena od standardnih dimenzij ne ustreza vašim potrebam, se lahko dogovorite za velikost po meri. Tisk jumbo plakatov pa poteka na kakovosten blueback papirju, ki se odlikuje po vodoodpornosti, kar zagotavlja dolgotrajno obstojnost in dolgo življenjsko dobo jumbo plakatov. Ta lastnost je ključna za uporabo v zunanjem okolju, saj plakati uspešno kljubujejo različnim vremenskim vplivom.

Jumbo plakati so torej odlična izbira za vse, ki želijo doseči široko občinstvo na učinkovit način. Njihova vidnost in sposobnost, da pritegnejo pozornost, jih postavlja v ospredje zunanjega oglaševanja. S pravilno zasnovo in kakovostno izvedbo lahko jumbo plakati postanejo nepogrešljiv del vsake oglaševalske kampanje, ki stremi k uspehu in prepoznavnosti.

Prispevki ustvarjeni 1

Sorodne objave

Vnesite iskalni pojem zgoraj in pritisnite ENTER za iskanje. Pritisnite ESC za preklic.

Nazaj na vrh