Keramične ploščice Marazzi

Danes  živimo v času, kjer je moderen trendovski slog. Čeprav se z modo pomikamo nazaj v preteklost, je še vseeno moderna keramika Marazzi. Kopalnica, predprostor ali pa kuhinja, tam povsod našimo keramične ploščice marazzi. rapperswil gruppentreffen Na trgu je veliko ponudbe keramičnih ploščic, a izbira vsekakor ni najbolj enostavna ravno zaradi tega. Na trgu je v prodaji veliko teh keramičnih ploščic marazzi, zato moramo pred nakupom dobro premisliti, kakšen slog nam je všeč. dating seiten uster Na spletni strani sam.si boste našli le najboljšo in pa seveda najbolj kakovostno ponudbo keramike Marazzi. To je namreč  proizvajalec italjanskega izvora, ki pa ustvarja keramične ploščice, ki pa so seveda bolj italijanskega sloga. Te svoje ploščice izdeluje že več kot 80 let, to pa je samo dokaz, da je sam proizvajalec na tem področju zares izkušenj in vam lahko zagotovi keramične ploščice le najbolje kakovosti. Marazzi keramika je izjemno namredno podjetje, ki pa je odgovorno za le najbolj glavne tehnološko procese in pa vsekakor najbolj lepe oblikovalske inovacije, kar se tiče področja keramičnih ploščic.

marazzi
Njegove izdelke danes najdemo po več kot 145 državah, kar pa je seveda še en dokaz, da svoje delo opravljajo vrhunsko. Podjetje je bilo namreč ustvarjeno leta 1935 v Italiji v mestu Sassuolo, ta pa je danes največje mednarodno središče za izdelavo najsodobnejših keramičnih ploščic.  Kdo pa je ustanovil podjetje? Torej podjetje je ustanovil legendarni Filippo Marazzi.
Podjetje Marazzi je v svojih prvih petdesetih letih doživelo večjo širitev. Takrat je tudi izšla njihova linija prvih ročno poslikanih keramičnih ploščic.

Podjete je  kasneje v osemdesetih letih ustanovilo linijo glaziranih ploščic. frauen treffen in zug To pa je postopek pri katerem je glaziranje izjemno steklen premaz, ta pa je omogočil nove možnosti za uporabo keramičnih oblog. Danes je podjetje zelo uspešno in ima v ponudbi več kot 190 kolekcij talnih in pa seveda steklenih keramičnih ploščic. Če vas zanima več si preberite na spletni strani sam.si.

Prispevki ustvarjeni 108

Sorodne objave

Vnesite iskalni pojem zgoraj in pritisnite ENTER za iskanje. Pritisnite ESC za preklic.

Nazaj na vrh