Ortodont Doktor1A

Nimamo vsi te sreče, da bi imeli lepe ravne zobe. Zato pa nam lahko pomaga ortodont, ki je usposobljen za te reči. On se ukvarja z krivimi zobmi, prav tako, če ima kdo kriv ugriz. Ni to nič novega v zobozdravstvu, če imate doma otroka ste se sigurno že srečali z njim. Če malo spremljate medije, ste sigurno že slišali kaj se zadnja leta dogaja. Čakalne dobe so grozno dolge, ortodont pa je za otroke nujno potreben. Vsak starš pa si želi, da bi njegov otrok prišel čim prej na vrsto, da bi lahko začeli z zdravljenjem zob.

Čakalne dobe so res neverjetne, tudi do nekaj let. Zakaj so tako dolge čakalne dobe mi sedaj ne bomo pisali. Mi se bomo bolj posvetili ortodontu kaj počne. Kot sem že omenila, najbolj na kratko in domače povedano, ravna krive zobe. Naši otroci lahko rečemo skoraj vsi imajo kriv ugriz ali zobe. Z aparatom, ki ga otrok dobi se vse povrne in potem je otrokov nasmeh čist drugačen. Če to sama ne bi doživela, ko je moja hčerka še bila mlajša ne bi mogla verjeti. Imela je res zelo krive zobe, dobila je stalni zobni aparat. V letih, ki ga je morala nositi so se zobje zelo lepo poravnali, je postalo njeno zobovje čist drugo.

ortodont
ortodont

Še vedno lahko ortodont da snemljivi aparat. Ampak, koliko vidim imajo otroci tiste stalne aparate, ki so postali zelo priljubljeni. Otrok se na njega lepo navadi. Edino kar mora otrok početi je, bolj si mora čistiti zobe. Tukaj je higiena še bolj pomembna, saj se hrana zelo rada zatika za žičkami. Otrok bo dobil vsa navodila kako čistit zobe, kako ravnati. Nič se ne bo spremenilo, tudi prehrana poteka dalje isto. Na spletni strani si lahko preberete vse kar vas zanima in kje se lahko naročite, če vaš otrok potrebuje ortodonta.

Prispevki ustvarjeni 109

Sorodne objave

Vnesite iskalni pojem zgoraj in pritisnite ENTER za iskanje. Pritisnite ESC za preklic.

Nazaj na vrh