pametne zapestnice

Pametne zapestnice – številne funkcije in minimalističen videz

Vsi dobro poznamo pametne ure in njihove številne funkcije, ki posamezniku olajšajo vsakodnevno življenje. Zapestnice pa so njihova minimalistična verzija, primerna za vse, ki jim je nekoliko bližje športen videz in praktičnost.

Pametne zapestnice spremljajo uporabnikovo aktivnost, merijo srčni utrip, nekatere vključujejo tudi GPS. Imajo zaslon, na katerem so informacije o času in datumu, številu korakov ali prevoženi razdalji in porabljenih kalorijah. Izdelane so iz različnih materialov – guma, plastika, silikon, usnje in kovina, prilagajajo pa se uporabniku. thun partnersuche kostenlos Večinoma so namenjene nošenju na zapestju, lahko pa se jih nosi tudi na gležnju ali kot ogrlico. rapperswil flirtschule

pametne zapestnice

Na trgu obstajajo tudi vodoodporne pametne zapestnice, namenjene uporabi pri plavnju. Uporabnik jih lahko preko aplikacije poveže s pametnim telefonom in na tak način sinhronizira pridobljene podatke o svojem treningu. altstetten single frau Poleg brezžične sinhronizacije, pa lahko podatke iz pametne zapestnice prenesete tudi na računalnik, bodisi preko Bluetootha ali USB kabla.

Cenovno dostopnejša različica pametnih ur

Če boste pogledali ponudbo pametnih zapestnic na spletu, boste kaj hitro ugotovili, da so cenovno veliko bolj dostopne od pametnih ur. Če se cena pametnih ur giblje precej nad sto evri, boste pametno zapestnico dobili že za nekaj deset evrov. Funkcije so podobne, zato je pametna zapestnica primerna za vse tiste, ki si v danem trenutku finančne investicije v uro ne morejo privoščiti.

Poleg tega je zapestnica nekoliko bolj primerna za športnike, sploh tiste, ki bi jih veliko večja ura pri rekreaciji omejevala (plavalci in kolesarji), hkrati pa pred estetiko postavljajo praktičnost. Zapestnica je tako priporočljiva tudi za vse tiste, ki svoje športne aktivnosti izvajajo v naravi, kjer se prav tako njena uporaba izkaže za primernejšo od pametne ure – je manjša in bolj praktična, zaradi česar bo manj verjetno prišlo do njenih poškodb.

Ponudba pametnih zapestnic na spletu je zelo pestra, tako da se za vsakega še tako zahtevnega uporabnika najde prava izbira. Na Wayteq.si vam poleg pametnih zapestnic ponujajo tudi dodatne paščke, tako da res ustrežejo vsakemu okusu. Izberite si svojo zapestnico in si z njo popestrite svoje športne aktivnosti.

Prispevki ustvarjeni 109

Sorodne objave

Vnesite iskalni pojem zgoraj in pritisnite ENTER za iskanje. Pritisnite ESC za preklic.

Nazaj na vrh