afte u ustima

Kateri zobni rentgen izbrati

Zobni rentgen mora biti sodoben, da se naredijo res kvalitetne in prave slike vaših zob, kar dobite tukaj https://www.doktor1a.com/zobni-rentgen/ in se naročite na zobni rentgen kar takoj, ker boste gotovo sliko rabili za zobozdravnika, ne sme biti pa starejša od dveh let. Pri zobnem rentgenu je pomembno, da ima čim bolj novo tehnologijo, ki ni škodljiva za ljudi in lahko brez skrbi opravite slikanje zob za vaše potrebe in za vašega zobozdravnika.

zobni rentgen

Zobni rentgen, ki je moderen in profesionalen, hitreje naredi sliko zob in to pomeni, da ste bistveno manj časa izpostavljeni sevanju. fribourg online dating To je dobra novica za vaše zdravje. dietikon vip partnervermittlung Poleg tega je slika dosti bolj jasna. lausanne mollige singles Zobni rentgen lahko naredi kakršne koli slike zob in lobanje ter ustne votline. Lahko so panoramske ali  lokalizirane ali celo v teh dimenzijah.

Slike se spravijo na elektronske medije, od koder jih lahko dobite za sebe ali pa sej ih pošlje vašemu zdravniku kar po internetu. Če ne veste, katero vrsto slikanja bi potrebovali, se najprej pogovorite z vašim zobozdravnikom, ki vam bo napisal točen nalog, kaj potrebujete in točno to vam bodo na rentgenu tudi posneli.

Slike ustne votline so nujne v primerih, a imate težave z zobmi ali dlesnimi in kostmi. Tudi preventivno je dobro, da se naredijo, ker so nekatera obolenja ter karies tako skrita v zobeh, da tega zdravnik na zunaj ne vidi, vendar pa zobni rentgen to odkrije. Zato se vam res splača slikati zobe tudi, če zdravnik tega ni zahteval, čeprav so dobro zobozdravniki tako usmerjeni, da vas pošljejo na slikanje vsaki dve leti za vsak slučaj, da ne bi zgubili zobe ali, da se ne bi kaj zakompliciralo.

Slikanje je povsem neboleče in brez posledic, sevanja boste dobili v telo toliko, kot ga prejmete iz okolice v nekaj mescih, se pravi da v bistvu malo. To ni nevarno je pa koristno.

Prispevki ustvarjeni 109

Sorodne objave

Vnesite iskalni pojem zgoraj in pritisnite ENTER za iskanje. Pritisnite ESC za preklic.

Nazaj na vrh