Brezžični ročni sesalnik

Izjemna inovacija treh brezžičnih sesalnikov v enem navdušuje mnoge. Mielejev edinstveni dizajn združuje veliko sesalno moč in hitrost čiščenja. Spoznajte svojega novega najboljšega hišnega pomočnika – Triflex HX1. Sesanje bo od sedaj naprej postalo neverjetno hitro in enostavno opravljeno hišno opravilo. Pa tudi vam veliko ljubše.

Hiter, vsestranski in prilagodljiv

Triflex HX1 je izjemno fleksibilen brezžični ročni sesalnik, s katerim boste dosegli vse površine vašega doma – povsem brez truda. Da, tudi tiste najbolj skrite kotičke, ki se na prvi pogled zdijo preprosto nedostopni. Brezžični ročni sesalnik Triflex HX1 s pomočjo enote PowerUnit dosega brezhibne rezultate čiščenja na vseh površinah. Tudi večje površine, kot so prostorne dnevne sobe, kuhinje ali predsobe, boste posesali v rekordnem času in to zelo učinkovito. Sesalnik ima namreč široko električno krtačo, ki se prilagodi vsem vrstam talnih oblog. Globinsko očisti tudi tiste najbolj zahtevne površine. Tehnologija Vortex, ki odlikuje Triflex HX1, je v povezavi z električno krtačo učinkovita tako kot Mielejeva serija najmočnejših talnih sesalnikov1. Filter HEPA2 pa poskrbi, da se bodo zadržali tudi tisti najbolj drobni delci prahu.

brezzicni-rocni-sesalnik

Sesalnik ni le učinkovit in vsestranski, temveč tudi izjemno prilagodljiv. Se spomnite tistih težkih sesalnikov, ki so vas utrudili že samo, ko ste jih dvignili? Triflex HX1 je pravo nasprotje. Je zelo lahek, zato se popolnoma prilega v vašo roko in vas med sesanjem niti malo ne obremenjuje. Če želite krajšo pavzo, pa ima tudi funkcijo odlaganja. Zamenljivi litij-ionski akumulatorji VARTA omogočajo do 60 minut3 sesanja. Če za večje površine potrebujete še več časa, je Triflex HX1 Pro opremljen s praktičnim dodatnim akumulatorjem, ki omogoča sesanje do 120 minut4. Domače čiščenje tako postane brezskrbno in enostavno, lahko bi rekli skorajda prijetno.

1 Učinkovitost čiščenja v primerjavi s talnim sesalnikom Miele Complete C3 (SGEF3) s turbo krtačo STB 305-3 (pobiranje prahu na preprogi in trdih tleh z režo, pobiranje vlaken na preprogi). V skladu z IEC62885-2.

2 Triflex HX1 Pro in Cat&Dog v skladu z EN 1822/2011.

3 Velja za stopnjo moči 1 brez priključene električne krtače Multi Floor XXL.

4 Velja za Triflex HX1 Pro pri stopnji moči 1 brez priključene električne krtače Multi Floor XXL in pri uporabi dveh akumulatorjev.

Značilnosti opreme so odvisne od modela.

 

 

Prispevki ustvarjeni 109

Sorodne objave

Vnesite iskalni pojem zgoraj in pritisnite ENTER za iskanje. Pritisnite ESC za preklic.

Nazaj na vrh