Digitalni tisk

Digitalni tisk pri podjetju Tisk 24 – kvaliteta, hitrost in zanesljivost

Izdelki podjetja Tisk 24, katerega dejavnost je tudi digitalni tisk, odražajo visoko kakovost, ki je rezultat dolgoletnih izkušenj in strokovnosti njihove ekipe, pa tudi uporabe vrhunskih naprav. V svetu grafičnega oblikovanja in tiska bi bila priljubljenost in razširjenost zaman, če za tem ne bi stala brezkompromisna kakovost vseh vpletenih. Razumejo, da je vaš uspeh neposredno povezan z učinkovitim oglaševanjem, zato se zavzemamo za izjemno kakovost v vseh njihovih izdelkih. Pri Tisku 24 se zavedajo pomembnosti dobre promocije in prepoznavnosti ter vam zato ponujamo kvaliteto, hitrost in zanesljivost, ko gre za digitalni tisk.

Digitalni tisk

Hitro in ugodno z digitalnim tiskom

Pri Tisku 24 se zavzemajo za hitro in učinkovito izdelavo tiskovin po dostopnih cenah. Njihovo orodje za dosego tega cilja je digitalni tisk, ki je posebej primeren za manjše naklade tiskovin, ki jih potrebujete v omejenem časovnem okviru. Kaj bi storili, če bi nujno potrebovali nove letake ali vizitke do jutri? Poklicali bi jih, in oni bi poskrbeli za hitro izdelavo. Kljub hitrosti pa je kakovost tiska še vedno na vrhunski ravni, po želji pa lahko tiskovinam dodajo tudi posebne učinke.

Izbirate med raznolikimi možnostmi

Njihova ponudba vključuje širok izbor možnosti, med katerimi lahko izbirate po svojih željah. Pri oblikovanju končnih tiskovin bodo v celoti upoštevali vaša navodila in zahteve. Lahko izbirate med črno-belim ali barvnim enostranskim ali dvostranskim digitalnim tiskom ter različnimi gramaturami papirja. Ne glede na vaše potrebe vam zagotavljajo prilagodljive in visoko kakovostne izdelke.

Uresničujemo vašo vizijo z visoko kakovostnimi vsebinami

Naša ekipa je tukaj, da prisluhne vaši viziji in vam pomaga pretvoriti ideje v privlačne in visoko kakovostne vsebine. Razumejo, da je oblikovanje in tiskanje ključnega pomena za oblikovanje vaše javne podobe, zato se trudijo, da vam zagotovijo izdelke, ki bodo uresničili vaše pričakovanje in predstavljali vaše podjetje ali znamko na najboljši možen način.

Poleg digitalnega tiskanja vam nudijo tudi možnost offset tiska in XXL tiska. Ti načini omogočajo tiskanje večjih naklad in velikoformatnih materialov, kar vam daje še večjo izbiro in prilagodljivost pri oblikovanju vaših tiskovin. Ne glede na zahtevnost vašega projekta vam zagotavljajo visoko kakovost in strokovno izvedbo.

Prispevki ustvarjeni 109

Sorodne objave

Vnesite iskalni pojem zgoraj in pritisnite ENTER za iskanje. Pritisnite ESC za preklic.

Nazaj na vrh