želodčna kislina

Odlično domače zdravilo proti želodčni kislini

Težave z želodcem so pogost pojav današnjega časa. Vzrokov za nastanek težav je zagotovo več. altstetten single frau V prvi vrsti je vzrok zanje zagotovo nepravilna prehrana. Vsekakor pa se težave z želodcem lahko pojavijo tudi kot posledica prehitrega tempa življenja, v katerega spuščamo tudi prevelike doze stresa. aargau blinddate

Najverjetneje skoraj vsak med vami ve za občutke, ki jih povzroča želodčna kislina, če je te preveč. thun menschen treffen V takšnem trenutku si lahko dovolj učinkovito pomagate tudi sami. Pri roki imate zagotovo kakšno primerno in učinkovito domače zdravilo proti želodčni kislini.

Glina v boju z želodčno kislino

Odlično domače zdravilo proti želodčni kislini je na primer glina. Težavo boste lahko hitro premagali tako, da v kozarec vode vmešate eno ali pa dve žlički gline, ki naj bo na drobno mleta. To popijte v manjših požirkih.

Nekateri med vami pa ne marate preveč zemeljskega okusa in vam bi bilo morda ob pitju gline neprijetno. A tudi za to obstaja odlična in priročna rešitev. Lahko namreč namesto tega raje zaužijete zdravilno glino, ki je v obliki kapsule.

želodčna kislina

Soda bikarbona

Le kdo med vami nima doma vsestransko uporabne sode bikarbone. Tudi ta velja za več kot odlično domače zdravilo proti želodčni kislini. Če vam bo kdo dejal, da proti prekomerni želodčni kislini učinkovito pomaga natron, je s tem mislil soda bikarbono. Eno žličko sode bikarbone zmešajte v kozarec vode in to popijete. Kaj kmalu vam bo odleglo.

Melisa odlično pomirja želodec

Poleg gline in sode bikarbone je odlično domače zdravilo proti želodčni kislini tudi melisa. Ta ima na želodec kar dvojni pozitivni učinek.

Melisa vam bo spodbudila tek ter vam obenem povsem umirila želodec. V času, ko se spopadate z nadležno želodčno kislino, nekajkrat na dan popijte skodelico metinega čaja. Še kako zelo si boste hvaležni. Enako pomaga tudi katera koli druga vrsta zeliščnega čaja. Dobra izbira je na primer čaj kamilice, ki pomirja želodec, ali pa čak komarčka, rmana in janeža, ki učinkovito blažijo želodčne krče.

Glina, soda bikarbona, melisa in različne vrste drugih zeliščnih čajev so na primer odlična domače zdravilo proti želodčni kislini.

Več koristnih nasvetov si lahko preberete na https://www.donat.mg/sl/odlicni-naravni-nacini-odpravljanja-zgage/.

Prispevki ustvarjeni 108

Sorodne objave

Vnesite iskalni pojem zgoraj in pritisnite ENTER za iskanje. Pritisnite ESC za preklic.

Nazaj na vrh